30 PROCENT REGELING

Z

Advies Op Maat

Z

Snel en Persoonlijk

Z

Payroll Mogelijk

Z

Advies Op Maat

Z

Snel en Persoonlijk

Z

Payroll Mogelijk

BELASTINGVOORDEEL VOOR EXPATSBELASTING VOORDEEL VOOR EXPATS

Een expat maakt vaak extra kosten. Daarom is een deel van zijn salaris vrijgesteld van belasting. The Relocation Company verzorgt de aanvraag van de 30 procent regeling voor u.

Wie als expat naar Nederland komt, krijgt in veel gevallen te maken met extra kosten. Denk aan dubbele huisvesting, medische keuringen, vaccinaties of een bezoek aan het thuisland. De Nederlandse overheid biedt daarom een belastingvoordeel voor expats. Deze 30 procent regeling houdt in dat 70% van het salaris is belast. Tot 30% van het salaris is vrijgesteld van belasting.

Zowel u als uw medewerker hebben hier voordeel bij. Let wel: de 30 procent regeling geldt alleen als uw werknemer meer dan
46.107,– per jaar verdient. Het percentage korting is bovendien afhankelijk van de hoogte van het inkomen. Voor mensen onder de 30 jaar, met een masterdiploma, geldt een minimumsalaris van
35.048,

Wilt u gebruik maken van deze regeling? Besteed het dan uit aan ons. Wij verzorgen al sinds 2009 expat diensten zoals deze.

Daarnaast regelen wij alles wat nodig is om uw kennismigrant snel naar Nederland te krijgen. Zo verzorgen wij de visumaanvraag, helpen we bij de legalisatie van documenten en organiseren wij de reis naar Nederland. We zoeken geschikte accommodatie, begeleiden de aankomst en helpen bij de registratie bij gemeente en zorginstellingen. Ten slotte bieden we payroll-diensten voor als u geen IND referent bent.

Kortom, wij bieden volledige assistentie, zodat uw medewerker zich snel thuis voelt en zich kan concentreren op zijn werk.

Wilt u meer informatie over de 30 procent regeling of onze andere diensten?

Met hun services, uiteenlopend van visum aanvraag, het vinden van een appartement […], de reis, aankomst op het vliegveld, […] verblijfsvergunning en aanvraag, […] en 30% regeling, kun je rekenen op een professionele en persoonlijke benadering, op elk moment.

– Michael T.

THE RELOCATION COMPANY

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp
The Netherlands

+31(0)23 558 0008
info@TheRelocationCompany.nl

Nieuwe pin

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer weten over belastingvoordeel voor expats? Laat dan hieronder uw bericht achter. Wij horen graag van u!

Contactformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.