Elk jaar organiseert de regio Haarlemmermeer & Schiphol een prijs voor de ondernemer van het jaar. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen vanuit diverse invalshoeken zoals: strategie, visie en ambitie, personeelsbeleid, duurzaam & maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiƫle prestaties, durf, daadkracht en doorzettingsvermogen. Dit jaar hebben we ons met The Relocation Company ingeschreven en van alle inschrijvingen zijn we doorgedrongen tot de laatste 3 finalisten! De 10 jury leden zijn langs geweest en we hebben ons bedrijf op een informele manier mogen presenteren.

Ook werd aan de finalisten gevraagd om een bedrijfsfilmpje te maken, dat tijdens het grote galadiner aan alle genodigden zou worden getoond. Dit jaar zou het MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol gala plaats vinden in het Novotel Hotel in Hoofddorp op 10 december en de prijs zou uitgereikt worden door Marianne Schuurmans, burgemeester van Haarlemmermeer.

Helaas kan het evenement niet plaatsvinden als gevolg van de nieuwe COVID-regels… Op 12 januari 2022 vindt er daarom een virtuele uitreiking plaats.

We willen iedereen bedanken die zich voor dit grote event hebben ingezet! Om iedereen toch kennis te laten maken met ons bedrijf, hier het filmpje dat we speciaal voor deze avond hebben gemaakt.