Kennismigrant aannemen

KENNIS MIGRANT AANNEMEN

Z

Van A Tot Z

Z

Snelle Service

Z

Payroll Mogelijk

Z

Van A Tot Z

Z

Snelle Service

Z

Payroll Mogelijk

WIJ HET REGELWERK, U DE MEDEWERKER

Wilt u een kennismigrant naar Nederland halen? Wij geven u groot gelijk! Maar de organisatie is ingewikkeld en tijdrovend. Besteed het uit aan ons, dan gebeurt het snel, goed en zorgeloos.

Wilt u hoog opgeleid personeel uit het buitenland halen? Een uitstekende keuze! Zeker als functies moeilijk vervuld worden, of specifieke kennis in Nederland ontbreekt, brengt een kennismigrant uitkomst. Bovendien zijn expats vaak zeer gemotiveerd: ze hebben heel bewust voor hun baan gekozen.

Maar global mobility kent ook uitdagingen. Zowel u als uw werknemer moeten aan verplichtingen voldoen. Wist u bijvoorbeeld dat u uw expat een minimum salaris moet bieden, dat gekoppeld is aan zijn leeftijd? Dat is een eerste vereiste voor de werkvergunning. En daarna begint het pas echt: er moet een woning komen, een BSN-nummer en een Nederlandse bankrekening. Uw medewerker moet worden ingeschreven bij gemeente en medische instanties, heeft verzekeringen nodig en zoekt zijn weg in het leven van alle dag. Veel regelwerk vindt plaats onder werktijd. En hij zal bij u aankloppen met vragen…De kennismigrantenregeling is ingewikkeld; een buitenlandse werknemer aannemen kost veel tijd.

Gelukkig kan het ook anders. Door de begeleiding van uw kennismigrant uit te besteden, hebt u een tevreden werknemer, zonder dat u alles zelf hoeft uit te zoeken. The Relocation Company doet dit voor u.

Sinds 2009 verzorgen wij onder meer:

  • Huisvesting;
  • Snelheid van handelen;
  • Begeleiding bij aankomst en inschrijving bij gemeente;
  • De aanvraag van burgerservicenummer (BSN), bankrekening, verzekeringen;
  • Dagelijks contact om uw medewerker op weg te helpen.

Wij zijn flexibel en daardoor kunnen wij snel schakelen. Daarnaast hechten wij waarde aan een persoonlijke aanpak: uw expat kan bij één consultant terecht met al zijn vragen. Bent u zelf geen erkend referent van de IND? Dan bieden wij ook payroll-diensten.

Hebt u vragen over de kennismigrantenregeling? Wij helpen u graag verder.

Saskia van The Relocation Company was geweldig, een echte pleitbezorger voor goede klantenservice en iemand die ik zonder twijfel bij iedereen zou aanbevelen.

– Michael H.

THE RELOCATION COMPANY

De Klugt 8
2141 AS Vijfhuizen
+31(0)23 558 0008

P.O. Box 58
2140 AB Vijfhuizen
info@TheRelocationCompany.nl

The Relocation Company

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer weten over onze relocation services? Laat dan hieronder uw bericht achter. Wij horen graag van u!