HUISVESTING WERKNEMERS

KENNIS MIGRANT AANNEMEN

Z

Onafhankelijk Aanbod

Z

In Heel Nederland

Z

Snel en Persoonlijk

Z

Onafhankelijk Aanbod

Z

In Heel Nederland

Z

Snel en Persoonlijk

HUISVESTING VOOR EXPATS EN HUN GEZINOp de huidige woningmarkt valt het niet mee om huisvesting voor werknemers te vinden. Besteed het uit aan ons: dan heeft uw kenniswerker snel woonruimte naar wens.

Wanneer een expat naar Nederland komt, heeft hij of zij vanzelfsprekend een (gemeubileerde) woning nodig. Maar waar begint u? Weet u wat realistisch is? En wat er verder bij de huisvesting van buitenlandse werknemers komt kijken? Het vinden van goede accommodatie heeft aardig wat voeten in aarde. Want de woning moet voldoen aan de wensen van uw expat – maar de beschikbaarheid is beperkt. Voor u het weet, zijn beide partijen gefrustreerd door het vele regelwerk en tegenvallende verwachtingen.

Wilt u uzelf en uw kenniswerker een slechte start besparen? Kies dan voor ons housing pakket. Daarin zitten alle diensten die nodig zijn om uw medewerker snel een eigen, prettige woonruimte te geven. Zonder dat u daar fulltime mee bezig bent.

Als relocation partij worden wij eerder toegelaten in woningen dan particulieren. Dat komt omdat wij zijn ingeschakeld door bedrijven – dat geeft zekerheid.

De voordelen van huisvesting via The Relocation Company:

  • Landelijk netwerk met onafhankelijk aanbod;
  • Realistisch verwachtingsmanagement;
  • Controle op huurovereenkomst;
  • Aanwezigheid en controle bij sleuteloverdracht;
  • Inclusief aanvraag tv, internet, gas-, water- en licht;
  • Desgewenst regelen wij wasmachine, magnetron, etc.

Sinds 2009 verzorgen wij deze en andere relocation services voor kennismigranten en hun gezin. Wij kunnen snel schakelen. Bovendien krijgt elke expat één relocation consultant toegewezen. Zo blijft het contact informeel, en helpen wij uw medewerker snel in het zadel. Zonder dat u er omkijken naar heeft.

Kunt U zelf geen bezichtiging doen?
U wilt een huis of appartement bezichtigen, maar kan op het moment niet naar Nederland reizen of U wilt deze bezichtigingen vermijden? Wij kunnen U volledig ondersteunen bij een virtuele home search, bezichtigingen inplannen en de bezichtigingen voor U doen. Wij kunnen bv Facetime, Whatsapp of Skype gebruiken voor een live video. Tevens kunnen wij direct al Uw vragen beantwoorden; U zit thuis, wij kijken voor U en zijn live in de woning.

Wilt u meer weten over ons housing pakket, of onze overige diensten?

The Relocation Company heeft me geholpen met mijn werkvergunning, mijn reis en zelfs met het vinden en meubileren van een huis, nog voordat ik in Nederland aankwam. Alles bij elkaar heb ik een zeer goede ervaring met dit bedrijf, dat ik met iedereen wil delen.

– Vinod C.

THE RELOCATION COMPANY

Bloemlaan 2
2132 NP Hoofddorp
The Netherlands

+31(0)23 558 0008
info@TheRelocationCompany.nl

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer informatie over de huisvesting van uw werknemers? Of hebt u een vraag over een van onze andere expat services? Laat dan hieronder uw bericht achter. Wij horen graag van u!

Contactformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.